postquoteEfter at have deltaget i et weekendkursus i 2022 besluttede jeg at begynde på Coach- og Psykoterapeutskolen, og nu har jeg netop afsluttet mit første år. Det har været en spændende rejse, der har beriget mit liv på utrolige måder. Jeg er blevet i stand til at forbedre min livskvalitet betydeligt.
En af de største gaver, jeg har fået fra dette sidste år, er evnen til at lytte og rumme andre mennesker. Det har gjort mig til en langt bedre leder både i mit personlige og professionelle virke. At kunne arbejde med sig selv på et dybdepsykologisk niveau kræver både mod og vilje, og weekendkurset var en fremragende forsmag på, hvad der venter os under uddannelsen.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg traf den rigtige beslutning ved at starte på skolen. Den har allerede haft en betydelig positiv indvirkning på mit liv, og jeg er taknemmelig for de redskaber og den viden, jeg har fået. Jeg glæder mig oprigtigt til at fortsætte med andet år efter sommerferien. Det er spændende at tænke på, hvad fremtiden bringer, og hvordan jeg vil udvikle mig yderligere som coach og psykoterapeut.